Ervaar de beste rijschool van Den Haag en omstreken

Je wilt zo snel mogelijk je rijbewijs halen in Den Haag. Maar wel met veel plezier en onder deskundige begeleiding! Door een gratis proefles te boeken weet je waar je staat en waar je aan toe bent. Je krijgt passend advies, zodat je precies weet welk pakket geschikt is voor jouw situatie. 

In de afgelopen 7 dagen zijn er al 27 proeflessen geboekt!

Beoordeling is een 9,3 / 10
4.7/5

Plan direct je gratis proefrit!

Daarom les je bij Rijschool All-in-One

Je krijgt bij ons les van de beste instructeurs. En dat voor een hele goede prijs. Onze proefrijles is gratis bij een pakket en geheel vrijblijvend. Ben je enthousiast geworden?

Onze recensies

Leerlingen beoordelen ons met een

9.3 / 10
4.8/5

Plan direct je proefles

Hoe ga jij je rijbewijs halen?

We bieden verschillende rijlespakketten aan, zo is er altijd een pakket dat bij je past en jou helpt je rijbewijs te halen. Wil je weten welk pakket voor jou het beste is? Vraag direct een proefles aan of bel naar 085 019 48 60.

Reguliere lespakketten

In onderstaand overzicht vind je de lesprijzen van de reguliere lespakketen. Je kunt kiezen uit drie verschillende lespakketten, zodat jij precies weet waar je aan toe bent. Neem voor meer informatie contact met ons op of boek direct een proefles!

Instap pakket

Meest gekozen

Start & Go

Zeker van je zaak

All-in Lespakketen

In onderstaand overzicht vind je de lesprijzen van de all-in lespakketen. Je kunt kiezen uit drie verschillende lespakketten, zodat jij precies weet waar je aan toe bent. De all-in pakketten bieden extra zekerheden en voordelen ten opzichte van de reguliere lespakketten. Neem voor meer informatie contact met ons op of boek direct een proefles!

20 rijlessen

Meest gekozen

30 rijlessen

40 rijlessen

Wie is rijschool All-in-One?

Rijschool All-in-One is met meer dan 25 medewerkers een van de grootste rijscholen van Nederland. Jaarlijks leiden we duizenden leerlingen op voor hun rijbewijs. De tot nu toe ruim 4750+ geslaagden waarderen ons gemiddeld met een 9,3

Unieke lesmethode
en goede instructeurs

Onze unieke lesmethode en ruime ervaring stellen ons in staat de rijopleiding aan te passen naar de behoeften van de leerling. Elkeleerling doorloopt in eigen tempo een aantal fasen. Als alle fasen voldoende zijn afgerond, is de leerling klaar voor het praktijkexamen. Goede instructeurs leiden zelfverzekerde verkeersdeelnemers op. Daarom weken wij alleen met gescreende en gekwalificeerde instructeurs. 

Veelgestelde vragen

Waarom kies ik voor rijschool all-in-one?

  1. 97% van de leerlingen beveelt rijschool All-in-One aan
  2. In termijnen betalen is mogelijk
  3. Eén vaste instructeur bij jou in de buurt
  4. Wij rijden in héél Nederland
  5. Altijd thuis opgehaald en thuis afgezet
  6. Hoog slagingspercentage
  7. Gratis herexamen
  8. Unieke lesmethode

Hoeveel rijlessen heb ik nodig?

Zodra je een proefles bij ons afneemt kan jouw rijinstructeur na afloop van de proefles een zorgvuldige inschatting maken van het aantal rijlessen wat je nodig hebt om te kunnen slagen voor het praktijkexamen. Dit is natuurlijk afhankelijk van een aantal factoren, namelijk: jouw leertempo, verkeersinzicht, voertuigcontrole en het instapniveau.

Hoe lang duurt een rijles?

Een rijles bij All-in-one duurt 50 minuten. 

Is het mogelijk om te lessen in een automaat?

Ja, dit is mogelijk in de regio Den Haag. 

Wanneer kan ik starten?

Wanneer jij wil. Je kunt deze week al starten, maar later is natuurlijk ook prima. Wij hanteren een minimale leeftijd van 16,5 jaar (2toDrive).

Zijn er eenmalige kosten?

De enige éénmalige kosten die je bij ons betaalt zijn de kosten voor het rijexamen. Deze kosten bedragen tijdelijk geen €220,- maar €200,-.

Wat als ik mijn eerste examen niet haal?

Dat kan natuurlijk altijd gebeuren. Geen probleem! Het volgende herexamen(s) betalen wij. Het enige wat je afneemt zijn een paar losse rijlessen naar het herexamen toe. Dit is altijd nodig, omdat tijdens deze rijlessen extra wordt gewerkt aan het onderdeel waarop je bent gezakt. Op die manier weet je zeker dat je de volgende keer wel slaagt!

Wat kost een losse rijles?

Een losse rijles kost bij ons slechts 39,50 euro.

Plan je gratis proefles!

In de afgelopen 7 dagen zijn er al 27 proeflessen geboekt!

Beoordeling is een 9,3 / 10
4.7/5