Enter your keyword

Bedrijven & Verenigingen

Op maat gemaakte pakketten voor bedrijven & verenigingen

Oplossingen voor bedrijven & verenigingen

Je bent werkzaam in de werving en selectie branche en je hebt een kandidaat gevonden die uitermate geschikt is voor een openstaande functie van een van jouw opdrachtgevers. Er is echter één probleem: deze perfecte kandidaat is niet in het bezit van een rijbewijs B. Rijschool All-in-One heeft speciaal voor deze gevallen een unieke spoedcursus opgezet, waarbij leerlingen in slechts 5,8 of 10 dagen helemaal worden klaargestoomd voor hun rijbewijs.

Direct contact opnemen?

Bij ons kies je voor zekerheid, kwaliteit & bovenal gemak! Bij ons bepaal je hoe, waar en wanneer je wilt dat de kandidaat begint met autorijlessen. Direct van start? Dat kan! Wij hebben geen wachttijd en de kandidaat kan daarom direct starten. De snelheid van de rijopleiding hangt af van jouw wensen en de agenda van de kandidaat. Neem direct contact op voor een advies en pakket op maat!

Bent u op zoek naar een spoedcursus voor uw kandidaat? Neem contact op voor meer informatie!

CONTACT OPNEMEN
HOOG SLAGINGSPERCENTAGE

Het CBR publiceert de slagingspercentages en de verschillende soorten rijscholen in Rotterdam die bij de Kamer van Koophandel en het CBR staan ingeschreven. Natuurlijk staat onze rijschool daar ook tussen. Wij zijn trots op onze resultaten!

EXAMENGARANTIE

Wij zijn overtuigd van onze instructeurs en lesmethode. Mocht de kandidaat niet slagen nadat hij/zij het aantal lessen heeft gevolgd die rijschool All-in-One heeft geadviseerd, dan betalen wij je eerste herexamen (all-in).

DE BESTE INSTRUCTEURS

Onze instructeurs staan voor je klaar en zijn goed opgeleid zo dat jouw kandidaat zijn rijbewijs zo snel mogelijk kan halen. Rijschool All-in-One heeft altijd een rijinstructeur die bij jouw kanditaat past. Ze geven feedback waar je echt iets mee kunt.

UNIEKE LESMETHODE

Bij All-in-One Rijopleidingen maken wij gebruik van een unieke lesmethode. Onze rijopleiding bestaat onder andere uit een proefles met als uitkomst een persoonlijk lesadvies, een vorderingssysteem en een gratis eventuele herexamen (all-in).

JIJ BEPAALT

Jij staat bij ons centraal en daarom hebben wij onze dienstverlening hier volledig op aangepast, zodat jouw kandidaat met een goed gevoel achter het stuur zit. Wij geven rijlessen vanaf maandag tot en met zondag van 8:00 uur tot 22:00 uur.

SCHERPE PRIJZEN

Het is natuurlijk handig om te weten wat de rijopleiding gaan kosten. Gezien elke leerlingen en situatie anders is, werken wij uitsluitend met op maat gemaakte rijles pakketten, zodat deze optimaal aansluit bij uw wensen en situatie.

MEER DAN 6381 GESLAAGDE KANDIDATEN!

Dit is wat de geslaagde kandidaten over ons zeggen:

Contact opnemen?

Direct van start? Dat kan! Wij hebben geen wachttijd en de kandidaat kan daarom direct starten. Neem direct contact op voor een advies en pakket op maat!

Bent u op zoek naar een spoedcursus voor uw kandidaat? Neem contact op voor meer informatie!

CONTACT OPNEMEN