Enter your keyword

Examengarantie

Omdat wij overtuigd zijn van onze instructeurs en lesmethode

Examengarantie

Wij zijn overtuigd van onze instructeurs en lesmethode. Mocht je niet slagen nadat je het aantal lessen hebt gevolgd dat All-in-One je heeft geadviseerd in je persoonlijke lesadvies, dan betalen wij je eerste herexamen (all-in). Zo bespaar jij €242,- op je eventuele herexamen. De examengarantie geldt voor iedere startende leerling die een proefles heeft gevolgd en wanneer het aantal door de rijinstructeur geadviseerde te volgen rijlessen tussen het eerste en tweede examen daadwerkelijk wordt gereden.

Als je zorgeloos wil beginnen met autorijles is rijschool All-in-One de beste keus. Bij ons kies je namelijk voor zekerheid, kwaliteit & bovenal gemak! Bij ons bepaal je zelf hoe, waar en wanneer je wilt beginnen met rijlessen. Je profiteert van een beproefde en unieke lesmethode bij een gerenommeerde rijschool. Boek direct een proefles!

Voorwaarden

  • Je hebt een proefles bij ons gevolgd;
  • Je hebt het advies van onze rijinstructeur omtrent het aantal te volgen lessen gevolgd;
  • Je hebt je gehouden aan de financiële verplichtingen;
  • Je hebt het vereiste en theoriecertificaat behaald en in je bezit;
  • All-in-One behoudt zich het recht voor om tijdens de opleiding het advies aan te passen als de omstandigheden hierom vragen. Dit houdt ook in dat de examengarantie hierop aangepast wordt. Het laatst afgegeven advies is bindend voor de examengarantie.
  • De rijopleiding mag niet meer dan vier weken achtereen onderbroken worden.
  • Het gratis herexamen dient binnen tien weken na het eerst afgelegde rijexamen te worden afgelegd.
  • Het gratis herexamen is van toepassing als het advies van de rijinstructeur voor wat betreft het aantal rijlessen tussen het eerste en tweede examen daadwerkelijk wordt gereden.

MEER DAN 6381 GESLAAGDE KANDIDATEN GINGEN JE VOOR!

Dit is wat de geslaagde kandidaten over ons zeggen:

Gratis proefles?

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost € 29,-. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

Meld je aan voor een proefles en ervaar het autorijden zelf! Krijg vervolgens een advies op maat.

Proefles boeken