Rijschool Berkel en Rodenrijs

Als je zorgeloos wil beginnen met rijlessen is rijschool All-in-One in Berkel en Rodenrijs de beste keus. Je profiteert van een beproefde en unieke lesmethode bij de beste rijschool in Berkel en Rodenrijs: All-in-One. Deze bestaat onder andere uit een proefles met als uitkomst een persoonlijk lesadvies en een duidelijk vorderingssysteem. De meeste leerlingen slagen bij ons in één keer en dat houden we graag zo. Dit is ook terug te zien aan ons hoge slagingspercentage. Het is dus niet alleen in het belang van de leerling dat deze in één keer slaagt, ook wij hebben er baat bij dat jij in 1 keer slaagt voor jouw rijbewijs. Wij zijn dermate overtuigd van onze rijlessen dat wij jouw eventuele herexamen betalen wanneer je niet in één keer slaagt (bij afname all-in lespakket).

In de afgelopen 7 dagen zijn er al 27 proeflessen geboekt!

Beoordeling is een 9,3 / 10
4.7/5

Plan je gratis proefles!

Direct beginnen met rijlessen?

Wanneer je wilt beginnen met het halen van je rijbewijs in Berkel en Rodenrijs, dan is rijschool All-in-One de beste keus. Bij ons kies je namelijk voor zekerheid, kwaliteit & bovenal gemak! Bij ons bepaal je zelf hoe, waar en wanneer je wilt beginnen met autorijlessen. En, jij bepaalt de snelheid van de rijlessen: Of je nu je rijbewijs in 10 dagen wilt halen of wekelijks één rijles wilt volgen. Direct starten? Dat kan! Wij hebben geen wachttijd en je kan daarom direct starten. De snelheid van de rijopleiding hangt af van jouw wensen en agenda. Volg snel een proefles, want daarna weet jij exact hoeveel lessen jij nodig hebt. Je kan de rijlessen meteen na je proefles plannen met jouw rijinstructeur en lessen wanneer het jou het beste uitkomt.

Onze recensies

Leerlingen beoordelen ons met een

9.3 / 10
4.8/5

All-in Lespakketen

Hoe ga jij je rijbewijs halen?

In onderstaand overzicht vind je de lesprijzen van de all-in lespakketen. Je kunt kiezen uit drie verschillende lespakketten. Neem voor meer informatie contact met ons op of boek direct een proefles!

20 rijlessen

Meest gekozen

30 rijlessen

40 rijlessen

Losse tarieven

Proefles 50 min €35,-
Bij afname pakket krijg je proefles pijs terug

Prijs per rijles 50 min € 43,50

Praktijk examen cbr €275,-

Tussentijdse toets €225,-
Bnor examen cbr € 350,-
Faalangst examen €375,-

Voorwaarde gratis herexamen bij afname herexamen pakket

Herexamen pakket ; 10 lessen a 50 min €435,-

Vervolg pakket 10 lessen € 435,-

Plan je gratis proefles!

In de afgelopen 7 dagen zijn er al 27 proeflessen geboekt!

Beoordeling is een 9,3 / 10
4.7/5