Rijschool Katwijk

Als je zorgeloos wil beginnen met rijlessen is rijschool All-in-One in Katwijk de beste keus. Je profiteert van een beproefde en unieke lesmethode bij de beste rijschool in Katwijk: All-in-One. Deze bestaat onder andere uit een proefles met als uitkomst een persoonlijk lesadvies en een duidelijk vorderingssysteem. De meeste leerlingen slagen bij ons in één keer en dat houden we graag zo. Dit is ook terug te zien aan ons hoge slagingspercentage. Het is dus niet alleen in het belang van de leerling dat deze in één keer slaagt, ook wij hebben er baat bij dat jij in 1 keer slaagt voor jouw rijbewijs. Wij zijn dermate overtuigd van onze rijlessen dat wij jouw eventuele herexamen betalen wanneer je niet in één keer slaagt (bij afname all-in lespakket).

In de afgelopen 7 dagen zijn er al 27 proeflessen geboekt!

Beoordeling is een 9,3 / 10
4.7/5

Plan je gratis proefles!

Direct beginnen met rijlessen?

Wanneer je wilt beginnen met het halen van je rijbewijs in Katwijk, dan is rijschool All-in-One de beste keus. Bij ons kies je namelijk voor zekerheid, kwaliteit & bovenal gemak! Bij ons bepaal je zelf hoe, waar en wanneer je wilt beginnen met autorijlessen. En, jij bepaalt de snelheid van de rijlessen: Of je nu je rijbewijs in 10 dagen wilt halen of wekelijks één rijles wilt volgen. Direct starten? Dat kan! Wij hebben geen wachttijd en je kan daarom direct starten. De snelheid van de rijopleiding hangt af van jouw wensen en agenda. Volg snel een proefles, want daarna weet jij exact hoeveel lessen jij nodig hebt. Je kan de rijlessen meteen na je proefles plannen met jouw rijinstructeur en lessen wanneer het jou het beste uitkomt.

Onze recensies

Leerlingen beoordelen ons met een

9.3 / 10
4.8/5

Goedkope rijlessen in Katwijk

Met meer dan 6500 geslaagde leerlingen in Katwijk en omstreken kunnen we gemakkelijk een schatting geven wat een gemiddelde rijopleiding kost. Wat een rijopleiding in Katwijk kost is geheel afhankelijk van het aantal rijlessen dat je nodig hebt en hoe vaak je examen moet doen. Zodra je een proefles bij ons afneemt kan jouw rijinstructeur na afloop van de proefles een zorgvuldige inschatting maken van het aantal rijlessen wat je nodig hebt om te kunnen slagen voor het praktijkexamen. Dit is natuurlijk afhankelijk van een aantal factoren, namelijk: jouw leertempo, verkeerinzicht, voertuigcontrole en het instapniveau.

Wat kost een rijopleiding bij all-in-one?

De prijs van de rijopleiding wordt gevormd door de indicatie van het aantal rijlessen te vermenigvuldigen met ons scherpe lesuur actietarief vanaf €31 bij afname van 40 rijlessen (normaal €39,50). Daar kun je geen nee tegen zeggen! De enige éénmalige kosten die je bij ons betaald zijn de kosten voor het rijexamen à €200 en administratiekosten à €25. Mocht je niet in één keer slagen, dan kost een herexamen €200. Daarnaast is er ook een mogelijkheid voor het afleggen van een tussentijdse toets. In onderstaand tabel hebben we een drietal rekenvoorbeelden gemaakt, zodat jij precies weet waar je aan toe bent.

Hoe ga jij je rijbewijs halen?

We bieden verschillende rijlespakketten aan, zo is er altijd een pakket dat bij je past en jou helpt je rijbewijs te halen. Wil je weten welk pakket voor jou het beste is? Vraag direct een proefles aan of bel naar 085 019 48 60.

Reguliere lespakketten

In onderstaand overzicht vind je de lesprijzen van de reguliere lespakketen. Je kunt kiezen uit drie verschillende lespakketten, zodat jij precies weet waar je aan toe bent. Neem voor meer informatie contact met ons op of boek direct een proefles!

Instap pakket

Meest gekozen

Start & Go

Zeker van je zaak

All-in Lespakketen

In onderstaand overzicht vind je de lesprijzen van de all-in lespakketen. Je kunt kiezen uit drie verschillende lespakketten, zodat jij precies weet waar je aan toe bent. De all-in pakketten bieden extra zekerheden en voordelen ten opzichte van de reguliere lespakketten. Neem voor meer informatie contact met ons op of boek direct een proefles!

20 rijlessen

Meest gekozen

30 rijlessen

40 rijlessen

Plan je gratis proefles!

In de afgelopen 7 dagen zijn er al 27 proeflessen geboekt!

Beoordeling is een 9,3 / 10
4.7/5