Enter your keyword

Rijbewijs 17 jaar

Op je 17e je rijbewijs halen?

Rijbewijs halen op je 17e

Je rijbewijs als je 17 jaar bent? Wanneer je 16 jaar oud bent kan je alvast het theorie-examen halen. Vanaf 16,5 jaar mag je gaan rijlessen en vanaf 17 jaar mag je het rijexamen afleggen. Eenmaal je rijbewijs gehaald, dan mag je tot 18 jaar autorijden samen met je begeleidende coach. Vanaf 18 jaar mag je in je ééntje de weg op. De begeleidende coach met flinke rijervaring leert je nog beter om te gaan met mogelijk gevaarlijke situaties. Je mag zelf je eigen coaches kiezen (max 5). Het is natuurlijk slim om meerdere coaches te kiezen. Op deze manier zorg je ervoor dat je lekker veel kunt rijden, omdat je veel minder afhankelijk bent van de beschikbaarheid van één coach.

Direct beginnen?

Als je 17 jaar bent geworden en je wilt beginnen met het halen van je rijbewijs, dan is rijschool All-in-One de beste keus. Bij ons kies je namelijk voor zekerheid, kwaliteit & bovenal gemak! Bij ons bepaal je zelf hoe, waar en wanneer je wilt beginnen met rijlessen. Direct starten? Dat kan! Wij hebben geen wachttijd en je kan daarom direct starten. De snelheid van de rijopleiding hangt af van wanneer jij 17 wordt. Volg snel een proefles, want daarna weet jij exact hoeveel lessen jij nodig hebt. Je kan de rijlessen meteen na je proefles plannen met jouw rijinstructeur en lessen wanneer het jou het beste uitkomt.

HOOG SLAGINGSPERCENTAGE

Het CBR publiceert de slagingspercentages en de verschillende soorten lessen van rijscholen die bij de Kamer van Koophandel en het CBR staan ingeschreven. Natuurlijk staat All-in-One daar ook tussen. Wij zijn trots op de resultaten die we halen!

EXAMENGARANTIE

Wij zijn overtuigd van onze instructeurs en lesmethode. Mocht je niet slagen nadat je het aantal lessen hebt gevolgd dat All-in-One je heeft geadviseerd in je persoonlijke lesadvies voor categorie B, dan betalen wij je herexamen (all-in).

DE BESTE INSTRUCTEURS

Onze instructeurs staan voor je klaar en zijn goed opgeleid zo dat jij je rijbewijs zo snel en goed mogelijk kan halen. All-in-One heeft altijd een rijinstructeur die bij jou past. Ze geven je positieve feedback waar je echt iets mee kunt.

UNIEKE LESMETHODE

Bij All-in-One Rijopleidingen maken wij gebruik van een unieke lesmethode. Deze bestaat onder andere uit een proefles met als uitkomst een persoonlijk lesadvies, een praktijkinstructieboek, een duidelijk vorderingssysteem.

JIJ BEPAALT

Jij staat bij ons centraal en daarom hebben wij onze dienstverlening hier volledig op aangepast, zodat jij met een goed gevoel achter het stuur zit. Wij geven rijlessen vanaf maandag tot en met zondag vanaf ’s morgens 8:00 uur tot ’s avonds 22:00 uur.

SCHERPE PRIJZEN

Het is natuurlijk handig om te weten wat je rijbewijs halen gaat kosten. Na de proefles krijg je een persoonlijk advies voor het aantal lessen wat jij nodig hebt en het ideale rijlessen pakket voor het behalen van je rijexamen.

MEER DAN 6381 GESLAAGDE KANDIDATEN GINGEN JE VOOR!

Dit is wat de geslaagde kandidaten over ons zeggen:

ONZE REGIO'S

Als je zorgeloos wil beginnen met autorijles is rijschool All-in-One de beste keus. Bij ons kies je namelijk voor zekerheid, kwaliteit & bovenal gemak! Bij ons bepaal je zelf hoe, waar en wanneer je wilt beginnen met rijlessen. Je profiteert van een beproefde en unieke lesmethode bij een gerenommeerde rijschool. En, jij bepaalt de snelheid van de rijlessen.

De lier
Den Haag
Den Hoorn
Delfgauw
Delft
Honselersdijk
Kijkduin
Kwitsheul
Leidschendam
Leidschenveen
Monster
Naaldwijk
Nootdorp
Pijnacker
Rijswijk
Scheveningen
Schipluiden
Voorburg
Wateringen
Zoetermeer

Alphen a/d Rijn
Boskoop
Hoogmade
Katijk a/d Rijn
Katwijk aan zee
Leiderdorp
Lisse
Noordwijk
Noordwijkerhout
Oestgeest
Rijnsburg
Rijnwoude
Sassenheim
Valkenburg
Voorschoten
Warmond
Wassenaar
Zoeterwoude/ Rijndijk

Albrandswaard
Barendrecht
Bergschenhoek
Capelle a/d Ijssel
Hoogvliet
Hellevoetsluis
Nieuwenkerk a/d Ijssel
Overschie
Pernis
Portugaal
Ridderkerk
Rhoon
Rotterdam
Schiedam
Spijkernisse
Vlaardingen

Gouda (nieuw)
Reeuwijk (nieuw)
Nieuwenkerk a/d IJssel (nieuw)
Oudenkerk a/d IJssel (nieuw)
Haastrecht (nieuw)
Waddinxveen (nieuw)
Platteweg (nieuw)
Lageweg (nieuw)
Oukoop (nieuw)
Oud-Reeuwijk (nieuw)
Reeuwijk-Dorp (nieuw)
Tempel (nieuw)

Meld je aan voor een proefles en ervaar het autorijden zelf! Krijg vervolgens een advies op maat.

Proefles boeken

Gratis proefles?

Tijdens de proefles woTijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost € 29,-. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!