Enter your keyword

Rijschool Leidschendam

Lessen hoe, waar en wanneer jij wilt!

Rijschool in Leidschendam

Als je zorgeloos wil beginnen met rijlessen is rijschool All-in-One in Leidschendam de beste keus. Je profiteert van een beproefde en unieke lesmethode bij de beste rijschool in Leidschendam: All-in-One. Deze bestaat onder andere uit een proefles met als uitkomst een persoonlijk lesadvies en een duidelijk vorderingssysteem.

De meeste leerlingen slagen bij ons in één keer en dat houden we graag zo. Dit is ook terug te zien aan ons hoge slagingspercentage.  Wij zijn dermate overtuigd van onze rijlessen dat wij jouw eventuele herexamen betalen wanneer je niet in één keer slaagt (bij afname all-in lespakket). Meld je aan voor een proefles en ervaar het autorijden zelf! Vervolgens krijg je een advies op maat.

Meld je aan voor een proefles en ervaar het autorijden zelf! Krijg vervolgens een advies op maat.

Proefles boeken
HOOG SLAGINGSPERCENTAGE

Het CBR publiceert de slagingspercentages en de verschillende soorten rijscholen in Leidschendam die bij de Kamer van Koophandel en het CBR staan ingeschreven. Natuurlijk staat onze rijschool daar ook tussen. Wij zijn trots op onze resultaten!

EXAMENGARANTIE

Wij zijn overtuigd van onze instructeurs en lesmethode. Mocht je niet slagen nadat je het aantal lessen hebt gevolgd dat rijschool All-in-One je heeft geadviseerd in je persoonlijke lesadvies, dan betalen wij je eerste herexamen (all-in).

DE BESTE INSTRUCTEURS

Onze instructeurs staan voor je klaar en zijn goed opgeleid zo dat jij je rijbewijs zo snel en goed mogelijk kan halen. Rijschool All-in-One heeft altijd een rijinstructeur die bij jou past. Ze geven je positieve feedback waar je echt iets mee kunt.

UNIEKE LESMETHODE

Bij All-in-One Rijopleidingen maken wij gebruik van een unieke lesmethode. Onze rijopleiding bestaat onder andere uit een proefles met als uitkomst een persoonlijk lesadvies, een vorderingssysteem en een gratis eventuele herexamen (all-in).

JIJ BEPAALT

Jij staat bij ons centraal en daarom hebben wij onze dienstverlening hier volledig op aangepast, zodat jij met een goed gevoel achter het stuur zit. In Leidschendam geven wij rijlessen vanaf maandag tot en met zondag van 8:00 uur tot 22:00 uur.

SCHERPE PRIJZEN

Het is natuurlijk handig om te weten wat de rijlessen gaan kosten. Na de proefles krijg je een persoonlijk advies voor het aantal lessen wat jij nodig hebt voor het behalen van je rijexamen. Wij lessen tegen het scherpe lesuur tarief vanaf €31.

Meld je aan voor een proefles en ervaar het autorijden zelf! Krijg vervolgens een advies op maat.

Proefles boeken

Wat kosten onze rijlessen?

De prijs van de rijopleiding wordt gevormd door de indicatie van het aantal rijlessen te vermenigvuldigen met ons scherpe lesuur actietarief van €37,50 (normaal €39,50). Wij betalen je eigen verklaring van het CBR à €27,80, administratie-, reserverings- en verzekeringskosten à €33,30, eventuele herexamen én je eerste proefles. Daar kun je geen nee tegen zeggen! De enige éénmalige kosten die je bij ons betaald zijn de kosten voor het rijexamen. Deze kosten bedragen tijdelijk geen €250,- maar €220,-. In onderstaand tabel hebben we een drietal rekenvoorbeelden gemaakt, zodat jij precies weet waar je aan toe bent. Neem voor meer informatie contact met ons op!

Goedkope rijlessen in Leidschendam

Met meer dan 6000 geslaagde leerlingen in Leidschendam  en omstreken kunnen we gemakkelijk een schatting geven wat een gemiddelde rijopleiding kost. Wat een rijopleiding in Leidschendam kost is geheel afhankelijk van het aantal rijlessen dat je nodig hebt en hoe vaak je examen moet doen. Zodra je een proefles bij ons afneemt kan jouw rijinstructeur na afloop van de proefles een zorgvuldige inschatting maken van het aantal rijlessen wat je nodig hebt om te kunnen slagen voor het praktijkexamen. Dit is natuurlijk afhankelijk van een aantal factoren, namelijk: jouw leertempo, verkeerinzicht, voertuigcontrole en het instapniveau.

20 RIJLESSEN

€660,-

 • Slechts €33 per rijles
 • Vaste rijinstructeur
 • 7 dagen per week lessen
 • Direct beginnen met lessen
 • Nieuwe lesauto
Proefles Boeken
30 RIJLESSEN

€960,-

 • Slechts €32 per rijles
 • Vaste rijinstructeur
 • 7 dagen per week lessen
 • Direct beginnen met lessen
 • Nieuwe lesauto
Proefles Boeken
40 RIJLESSEN

€1240,-

 • Slechts €31 per rijles
 • Vaste rijinstructeur
 • 7 dagen per week lessen
 • Direct beginnen met lessen
 • Nieuwe lesauto
Proefles Boeken

MEER DAN 6381 GESLAAGDE KANDIDATEN GINGEN JE VOOR!

Dit is wat de geslaagde kandidaten in Leidschendam over ons zeggen:

Gratis proefles?

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost €29,-. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!