Enter your keyword

spoedcursus rijbewijs

Behaal je rijbewijs in 5,8 of 10 dagen!

Snel je rijbewijs halen?

Met onze spoedcursus haal je jouw rijbewijs al in 5, 8 of 10 dagen. Uit ervaring blijkt dat wanneer je rijlessen elkaar sneller opvolgen, je uiteindelijk minder rijlessen nodig hebt. Bij All-in-One krijg je met een spoedcursus meerdere rijlessen per dag en week. Daardoor leer je sneller autorijden en haal je snel je rijbewijs. Je kan bij ons al binnen een maand na inschrijving je rijbewijs halen. Haastige spoed is in dit geval altijd goed! Wij raden ten zeerste aan te starten met een proefles. Tijdens de proefles wordt er door onze rijinstructeur nauwkeurig ingeschat hoeveel rijlessen jij nodig zal hebben op basis van je capaciteiten, zoals voertuigcontrole en verkeersinzicht. Daarna wordt er een planning gemaakt voor de spoedcursus op basis van jouw agenda en beschikbaarheid en de actuele reserveringstijd.

Direct beginnen?

Zodra je begint met de spoedcursus lessen rijd je maximaal 3 tot 4 uur per dag. Belangrijk is dat je zoveel mogelijk overdag je rijlessen volgt, bij voorkeur tijdens spitsuren, omdat er op deze tijdstippen veel meer verkeer is en er daardoor veel meer leermomenten zich voordoen. Als je zorgeloos en snel wil beginnen met autorijles is rijschool All-in-One de beste keus. Bij ons kies je namelijk voor zekerheid, kwaliteit & bovenal gemak! Bij ons bepaal je zelf hoe, waar en wanneer je wilt beginnen met rijlessen. Je profiteert van een beproefde en unieke lesmethode bij een gerenommeerde rijschool. En, jij bepaalt de snelheid van de rijlessen. Wij passen ons aan naar jouw agenda en rooster, zodat jij jouw rijbewijs zo snel mogelijk kan behalen!

HOOG SLAGINGSPERCENTAGE

Het CBR publiceert de slagingspercentages en de verschillende soorten lessen van rijscholen die bij de Kamer van Koophandel en het CBR staan ingeschreven. Natuurlijk staat All-in-One daar ook tussen. Wij zijn trots op de resultaten die we halen!

EXAMENGARANTIE

Wij zijn overtuigd van onze instructeurs en lesmethode. Mocht je niet slagen nadat je het aantal lessen hebt gevolgd dat All-in-One je heeft geadviseerd in je persoonlijke lesadvies, dan betalen wij je eerste herexamen (all-in).

DE BESTE INSTRUCTEURS

Onze instructeurs staan voor je klaar en zijn goed opgeleid zo dat jij je rijbewijs zo snel en goed mogelijk kan halen. All-in-One heeft altijd een rijinstructeur die bij jou past. Ze geven je positieve feedback waar je echt iets mee kunt.

UNIEKE SPOEDCURSUS

Bij All-in-One Rijopleidingen maken wij gebruik van een unieke lesmethode. Onze spoedcursus bestaat onder andere uit een proefles met als uitkomst een persoonlijk lesadvies, een vorderingssysteem en een gratis eventuele herexamen (all-in).

JIJ BEPAALT

Jij staat bij ons centraal en daarom hebben wij onze dienstverlening hier volledig op aangepast, zodat jij met een goed gevoel achter het stuur zit. Wij geven spoedcursussen vanaf maandag tot en met zondag van 8:00 uur tot 22:00 uur.

SCHERPE PRIJZEN

Het is natuurlijk handig om te weten wat de spoedcursus gaat kosten. Na de proefles krijg je een persoonlijk advies voor het aantal lessen wat jij nodig hebt voor het behalen van je rijexamen. Wij lessen tegen het scherpe lesuur tarief vanaf €31.

MEER DAN 6381 GESLAAGDE KANDIDATEN GINGEN JE VOOR!

Dit is wat de geslaagde kandidaten over ons zeggen:

ONZE REGIO'S

Als je zorgeloos wil beginnen met een spoedcursus is rijschool All-in-One de beste keus. Bij ons kies je namelijk voor zekerheid, kwaliteit & bovenal gemak! Bij ons bepaal je zelf hoe, waar en wanneer je wilt beginnen met jouw spoedcursus. Je profiteert van een beproefde en unieke lesmethode bij een gerenommeerde rijschool. En, jij bepaalt de snelheid van de rijlessen.

De lier
Den Haag
Den Hoorn
Delfgauw
Delft
Honselersdijk
Kijkduin
Kwitsheul
Leidschendam
Leidschenveen
Monster
Naaldwijk
Nootdorp
Pijnacker
Rijswijk
Scheveningen
Schipluiden
Voorburg
Wateringen
Zoetermeer

Alphen a/d Rijn
Boskoop
Hoogmade
Katijk a/d Rijn
Katwijk aan zee
Leiderdorp
Lisse
Noordwijk
Noordwijkerhout
Oestgeest
Rijnsburg
Rijnwoude
Sassenheim
Valkenburg
Voorschoten
Warmond
Wassenaar
Zoeterwoude/ Rijndijk

Albrandswaard
Barendrecht
Bergschenhoek
Capelle a/d Ijssel
Hoogvliet
Hellevoetsluis
Nieuwenkerk a/d Ijssel
Overschie
Pernis
Portugaal
Ridderkerk
Rhoon
Rotterdam
Schiedam
Spijkernisse
Vlaardingen

Gouda (nieuw)
Reeuwijk (nieuw)
Nieuwenkerk a/d IJssel (nieuw)
Oudenkerk a/d IJssel (nieuw)
Haastrecht (nieuw)
Waddinxveen (nieuw)
Platteweg (nieuw)
Lageweg (nieuw)
Oukoop (nieuw)
Oud-Reeuwijk (nieuw)
Reeuwijk-Dorp (nieuw)
Tempel (nieuw)

Meld je aan voor een proefles en ervaar het autorijden zelf! Krijg vervolgens een advies op maat.

Proefles boeken

Gratis proefles?

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost € 29,-. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!