Beoordeling is een 9,3 / 10
4.7/5

Tarieven

Ontdek onze scherpe tarieven

Ontdek onze scherpe tarieven

De prijs van de rij-opleiding wordt gebaseerd op de hoeveelheid lessen die je uiteindelijk nodig hebt om je rijbewijs te kunnen behalen. We hebben de keuze uit twee verschillende pakketten. Namelijk, de reguliere pakketten – waarbij de lesprijs zeer concurrerend is – en de all-in pakketten – waarbij de nadruk ligt op zekerheid zoals een ongelimiteerd aantal herexamens.

Meld je aan voor een proefles en ervaar het autorijden zelf. Vervolgens krijg je een advies op maat en antwoord op al je vragen, zoals: Hoeveel rijlessen heb ik nodig? Welk lespakket past het beste bij mij en wat zijn de geschatte kosten?

Hoe ga jij je rijbewijs halen?

We bieden verschillende rijlespakketten aan, zo is er altijd een pakket dat bij je past en jou helpt je rijbewijs te halen. Wil je weten welk pakket voor jou het beste is? Vraag direct een proefles aan of bel naar 085 019 48 60.

Reguliere lespakketten

In onderstaand overzicht vind je de lesprijzen van de reguliere lespakketen. Je kunt kiezen uit drie verschillende lespakketten, zodat jij precies weet waar je aan toe bent. Neem voor meer informatie contact met ons op of boek direct een proefles!

Instap pakket

Meest gekozen

Start & Go

Zeker van je zaak

All-in Lespakketen

In onderstaand overzicht vind je de lesprijzen van de all-in lespakketen. Je kunt kiezen uit drie verschillende lespakketten, zodat jij precies weet waar je aan toe bent. De all-in pakketten bieden extra zekerheden en voordelen ten opzichte van de reguliere lespakketten. Neem voor meer informatie contact met ons op of boek direct een proefles!

20 rijlessen

Meest gekozen

30 rijlessen

40 rijlessen

Bijkomende kosten

In onderstaand overzicht vind je eventuele bijkomende kosten.

Type Regulier All-in
Proefles €29 Gratis
Administratiekosten €25 Gratis
C.B.R. praktijkexamen €200 €180
Herexamen (optioneel) €220 Gratis
Tussentijdse toets (optioneel) €175 €150
iTheorie (optioneel) €69 €25
Praktijkboek (optioneel) €10 Gratis
Faalangstexamen (optioneel) €250 €250
Bureau Nader Onderzoek Rijvaardigheid (BNOR) examen (optioneel) €250 €250

Plan direct je proefles

Veelgestelde vragen

Waarom kies ik voor rijschool all-in-one?

  1. 97% van de leerlingen beveelt rijschool All-in-One aan
  2. In termijnen betalen is mogelijk
  3. Eén vaste instructeur bij jou in de buurt
  4. Wij rijden in héél Nederland
  5. Altijd thuis opgehaald en thuis afgezet
  6. Hoog slagingspercentage
  7. Gratis herexamen
  8. Unieke lesmethode

Hoeveel rijlessen heb ik nodig?

Zodra je een proefles bij ons afneemt kan jouw rijinstructeur na afloop van de proefles een zorgvuldige inschatting maken van het aantal rijlessen wat je nodig hebt om te kunnen slagen voor het praktijkexamen. Dit is natuurlijk afhankelijk van een aantal factoren, namelijk: jouw leertempo, verkeersinzicht, voertuigcontrole en het instapniveau.

Wanneer kan ik starten?

Wanneer jij wil. Je kunt deze week al starten, maar later is natuurlijk ook prima. Wij hanteren een minimale leeftijd van 16,5 jaar (2toDrive).

Zijn er eenmalige kosten?

De enige éénmalige kosten die je bij ons betaalt zijn de kosten voor het rijexamen. Deze kosten bedragen tijdelijk geen €250,- maar €220,-.

Wat als ik mijn eerste examen niet haal?

Dat kan natuurlijk altijd gebeuren. Geen probleem! Het volgende herexamen(s) betalen wij. Het enige wat je afneemt zijn een paar losse rijlessen naar het herexamen toe. Dit is altijd nodig, omdat tijdens deze rijlessen extra wordt gewerkt aan het onderdeel waarop je bent gezakt. Op die manier weet je zeker dat je de volgende keer wel slaagt!

Wat kost een losse rijles?

Een losse rijles kost bij ons slechts 37,50 euro.

Plan je gratis proefles!

In de afgelopen 7 dagen zijn er al 27 proeflessen geboekt!

Beoordeling is een 9,3 / 10
4.7/5